foto

Michael Barrymore

  • nar. 4.5.1952 (67 let)
    Bermondsey, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Spice World

TV seriály

2000 Bob Martin (TV seriál)
1983 Michael Barrymore (TV seriál)
1980 Lena (TV seriál)

Dokumentární

2012 The Talent Show Story (TV seriál) - a.z.
2006 Story of Light Entertainment, The (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Come Dine with Me (TV pořad)
2005 Jeremy Kyle Show, The (TV pořad)
2003 Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
2002 Heikoin lenkki (TV pořad)
2001 Celebrity Big Brother (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1995 Unbroadcastable Have I Got News for You (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1986 Joan Rivers: Can We Talk? (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
Give Us a Clue (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace