foto

Gemma Bissix

  • nar. 6.6.1983 (37 let)
    Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Crime Stories (TV seriál)
2010 Mongrels (TV seriál)
2008 Britannia High (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Drtivá porážka (TV pořad)
2002 Heikoin lenkki (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky