foto

Andrew Lees

  • nar. 10.6.1985 (33 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Smrtelné stroje
Unfriended: Dark Web
2015 Peter Allen: Not the Boy Next Door (TV film)
2014 Carlotta (TV film)
2008 Flame of the West

TV seriály

2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Tender Is the Nate (S04E06)
2016 The Originals (TV seriál)
Where Nothing Stays Buried (S03E20)
No More Heartbreaks (S03E19)
The Devil Comes Here and Sighs (S03E18)
další epizody (6)
2015 Naši nebo vaši (TV seriál)
The Originals (TV seriál)
The Other Girl in New Orleans (S03E08)
Out of the Easy (S03E07)
Beautiful Mistake (S03E06)
další epizody (8)
2011 Rescue Special Ops (TV seriál)
Two Fires (S03E22)
Bad Company (S03E21)
The Intervention (S03E20)
další epizody (22)
2010 Taneční akademie (TV seriál)
The Pacific (TV seriál)
Peleliu Airfield (E06)
Peleliu Landing (E05)
Gloucester/Pavuvu/Banika (E04)
Rescue Special Ops (TV seriál)
Crazy Love (S02E13)
One for the Money (S02E12)
Off the Rails (S02E11)
další epizody (13)
2009 Rescue Special Ops (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
další epizody (13)
2007 City Homicide (TV seriál)
2006 H2O: Stačí přidat vodu (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace