foto

Tom Chatto

  • nar. 1.9.1920
    Elstree, Anglie, Velká Británie
  • zem. 8.8.1982 (61 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Lidský faktor
1975 Angličanka
Galileo
1971 Assault
Zvony smrti
1969 Bitva o Británii
1967 Frozen Dead, The
1960 Oscar Wilde
1957 Quatermass 2
The Critical Point (TV film)
The Girl in the Picture
1950 Carissima
1943 Theatre Royal

TV seriály

1981 Diamonds (TV seriál)
1976 The Cedar Tree (TV seriál)
1975 Ten from the Twenties (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Big Brother (TV seriál)
1969 Happy Ever After (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Můj zesnulý přítel a společník (E01)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
1957 White Hunter (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Spotlight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace