foto

Frances Cuka

  • nar. 21.8.1936 (83 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Blíže k Měsíci
2005 Oliver Twist
2003 Bazén
1997 Sněhurka - Příběh hrůzy
1991 A Marriage: Georgia O'Keeffe and Alfred Stieglitz (TV film)
Strach ze tmy
1990 Měsíční hory
1988 Úkryt Anne Frankové (TV film)
1980 Lesní duch
1979 The Second Part of King Henry the Fourth, Containing His Death and the Coronation of King Henry the Fift (TV film)
1972 Jindřich VIII. a jeho šest žen
1970 Scrooge
1964 The Old Wives' Table (TV film)
1961 Over the Odds

TV seriály

2018 Páteční večeře (TV seriál)
The Violin (S05E05)
2016 Páteční večeře (TV seriál)
The Pyjamas (S04E04)
Congratulations (S04E03)
The Two Tonys (S04E01)
2014 Páteční večeře (TV seriál)
The Big Day (S03E06)
The Anniversary (S03E04)
Mr Morris Returns (S03E03)
2012 Páteční večeře (TV seriál)
Vánoce (S02E07)
Jogurty (S02E05)
Pan Morris (S02E02)
2011 Páteční večeře (TV seriál)
Mercedes (S01E05)
Závěsy (S01E03)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Too Much Sun (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1992 Maigret (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1975 Sky (TV seriál)
1974 Boy Dominic (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
Zodiac (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Uchazeči o trůn (TV seriál)
1971 Sense and Sensibility (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
1965 Knock on Any Door (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Hidden Truth, The (TV seriál)
R3 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky