foto

George Tchortov

  • nar. 27.6.1980 (36 let)
    Niagara Falls, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Goon: Last of the Enforcers
2016 Run to Me (TV film)
2014 Doupě vlků
2013 Borealis (TV film)
The F Word
2012 Antiviral
2011 Goon
2010 Neděle u Tiffanyho (TV film)
2009 Dej šanci lásce (TV film)
Puck Hogs
2008 Local, The
2000 Tygří spáry 4
1999 Spasitel
Zajatci vesmíru

TV seriály

2017 Designated Survivor (TV seriál)
Bombshell (S01E20)
Lazarus (S01E18)
2016 Designated Survivor (TV seriál)
The Results (S01E08)
The Traitor (S01E07)
The Interrogation (S01E06)
2015 iZombie (TV seriál)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Man Seeking Woman (TV seriál)
2014 The 100 (TV seriál)
2013 Motiv (TV seriál)
Brutál (S01E11)
2012 Arrow (TV seriál)
Firma (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Living in Your Car (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Hranice (TV seriál)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace