foto

George Tchortov

  • nar. 27.6.1980 (40 let)
    Niagara Falls, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Enhanced
2017 Goon: Last of the Enforcers
2016 Run to Me (TV film)
2014 Doupě vlků
2013 Borealis (TV film)
The F Word
2012 Antiviral
2011 Goon
2010 Neděle u Tiffanyho (TV film)
2009 Dej šanci lásce (TV film)
Puck Hogs
2008 Local, The
2000 Tygří spáry 4
1999 Spasitel
Zajatci vesmíru

TV seriály

2019 MacGyver (TV seriál)
Treason + Heartbreak + Gum (S03E21)
2017 Šerifská hvězda (TV seriál)
Hříchy minulosti (S01E08)
Prozrazení (S01E07)
Cvok (S01E06)
další epizody (5)
Prezident v pořadí (TV seriál)
Novinářská bomba (S01E20)
Lazarus (S01E18)
2016 Prezident v pořadí (TV seriál)
Výsledky (S01E08)
Zrádce (S01E07)
Výslech (S01E06)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Sklizeň (S01E03)
Muž hledá ženu (TV seriál)
Branzino (S01E08)
iZombie (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
All the Pretty Horses (S03E18)
2014 The 100 (TV seriál)
2013 Motiv (TV seriál)
Brutál (S01E11)
Dívka odjinud (TV seriál)
Those Who Wander (S03E13)
Hail, Hale (S03E12)
2012 Arrow (TV seriál)
Firma (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Rukojmí (S03E12)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Where There's a Will, There's a Fae (S01E02)
Living in Your Car (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Skladiště 13 (TV seriál)
Vendeta (S02E09)
2009 The Listener (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Never Let You Down (S02E11)
2008 Hranice (TV seriál)
Peak Oil (S02E05)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2004 Pohřešovaní (TV seriál)
Cop Out (S02E08)
2001 Mutant X (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky