foto

María Prado

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Te juro que yo no fui
2013 Me Late Chocolate
2007 Mosquita muerta
1997 Reclusorio
1996 Trebol negro
1992 Pandilleros
1991 La jaula de la muerte
1990 Dios se lo pague
1989 Al margen de la ley
Comezón a la Mexicana
La venganza de Don Herculano
Ley de las calles, La
Traficante por ambición
1988 Noche de buitres
1987 Las viejas de mi compadre
Matanza de judiciales
1986 Placer de la venganza, El
1985 Hallazgo sangriento
1983 Hijos de Peralvillo, Los
Hombres de tierra caliente
Niño pobre, niño rico
Renglones torcidos de Dios, Los
1982 41 el hombre perfecto
Anima de Sayula, El
Los gemelos alborotados
¡El que no corre... vuela!
1980 El Coyote y la Bronca
1979 Nora la rebelde
1977 Prision de mujeres
1976 El esperado amor desesperado
Renuncia por motivos de salud
1975 La venida del rey Olmos
Trenza, La
1974 Bestia acorralada, La
Fe, esperanza y caridad
1963 Meu Destino em Tuas Mãos

TV seriály

2019 Lorenza (TV seriál)
2014 Hasta el fin del mundo (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
Fuerza del destino, La (TV seriál)
2010 Soy tu dueña (TV seriál)
2009 Adictos (TV seriál)
Mi pecado (TV seriál)
2008 Mañana es para siempre (TV seriál)
2007 Destilando amor (TV seriál)
2006 Heridas de amor (TV seriál)
2005 Sueños y caramelos (TV seriál)
Vecinos (TV seriál)
2004 Amarte es mi pecado (TV seriál)
Amy, la niña de la mochila azul (TV seriál)
2003 La jaula (TV seriál)
2002 Las Vías del Amor (TV seriál)
Otra, La (TV seriál)
2001 La Intrusa (TV seriál)
Salomé (TV seriál)
2000 Precio de tu amor, El (TV seriál)
1999 El diario de Daniela (TV seriál)
Infierno en el Paraíso (TV seriál)
Tres mujeres (TV seriál)
1998 Rencor apasionado (TV seriál)
1997 Alguna vez tendremos alas (TV seriál)
1996 Bendita Mentira (TV seriál)
Marisol (TV seriál)
María la del Barrio (TV seriál)
1993 Sueño de amor (TV seriál)
1991 Alcanzar una estrella II (TV seriál)
Muchachitas (TV seriál)
1990 Alcanzar una estrella (TV seriál)
Balada por un amor (TV seriál)
1989 Dulce desafío (TV seriál)
1986 Cuna de lobos (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1983 Mañana es primavera (TV seriál)

Host

TV pořady

1970 Drei mal neun (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky