foto

Ángel Di Stefani

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Santo oficio, El
Viento salvaje
1973 Peluquero de señoras
1972 Eva y Dario
Útěk ze šibenice
1971 Invasión siniestra
Sabor de la venganza, El
1970 Figuras de arena, Las
Oficio mas antiguo del mundo, El
1969 Hermano Capulina, El
1968 Pacto diabólico
Santo contra Capulina
Valentín de la Sierra
1966 Mujeres panteras, Las
1964 Dos caballeros de espada
Frente al destino
La duquesa diabólica
Napoleoncito
1963 Secuestro en Acapulco
1962 Anděl zkázy
Bajo el manto de la noche
Neutrón contra el Dr. Caronte
Nostradamus, el genio de las tinieblas
Servicio secreto
1961 Con la misma moneda
Neutrón el enmascarado negro
1960 El gran pillo
El renegado blanco
Las canciones unidas
Rebelde sin casa
Venganza Apache
1959 La estampida
Santa Claus
1958 La momia azteca contra el robot humano
La odalisca No. 13
Quiero ser artista
Raffles
Yo quiero ser artista
1957 La maldición de la momia azteca
Momia azteca, La
Morir de pie
Mujer marcada, La
The Black Scorpion
Tres mosqueteros y medio, Los
1956 El vividor
La faraona
Mundo nuevo, Un
1955 A Life in the Balance
Abajo el telón
La gaviota
Venganza del Diablo, La
Zločinný život Archibalda de la Cruz
1954 Bruja, La
El hombre inquieto
Morir para vivir
Visita que no tocó el timbre, La
1949 Casa embrujada, La
Zorina
1948 Bajo el cielo de Sonora
1946 Asesinato en los estudios
1945 Club verde
El que murió de amor
1944 Abanico de Lady Windermere, El
China poblana
La hija del regimiento
Rey se divierte, El

TV seriály

1966 Tarzan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky