foto

Alan Shearman

  • nar. 15.1.1947 (71 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Stripped
2013 Legenda Země Oz: Dorotka se vrací
2012 Sammyho dobrodružství 2
2007 Marco Polo (TV film)
2006 Bláznivá chůva
Happy Feet
John Tucker musí zemřít
Černovous (TV film)
2005 Death of Salvador Dali, The
2004 Nepotrestaná vražda (TV film)
Přítel pod stromečkem (TV film)
Sladká láska (TV film)
Steamboy
2002 Santa junior (TV film)
2000 2001: Vesmírná prda
Na počátku (TV film)
1997 Matka Tereza: Ve jménu ubohých
Strážci Apokalypsy (TV film)
Vánoční koleda
1996 První rána
1995 Deník Elizabeth Taylorové (TV film)
Můj kamarád duch
Sekretářka (TV film)
Starožitníkův krám (TV film)
Černý lišák 3: Lidé dobří a zlí (TV film)
1994 Stín posedlosti (TV film)
1993 Diana: Her True Story (TV film)
Jack Reed: Odznak cti (TV film)
Sunset Grill
Věk zrady (TV film)
1991 Špatné chování (TV film)
1989 Hollywoodský detektiv (TV film)
Mortal Passions
1988 Splněné přání
What Price Victory (TV film)
1987 Flicks
1986 Jake Speed
Stoogemania
1985 Dítě snů
Water
1983 Bullshot
Too Much Oregano
1981 Malá, menší, ještě menší
Útěk z New Yorku

TV seriály

2017 Lovci trolů od Guillerma Del Toro (TV seriál)
Escape from the Darklands (S02E01)
2014 Lords of War (TV seriál)
2012 The High Fructose Adventures of Annoying Orange (TV seriál)
2003 Teen Titans (TV seriál)
2001 Spy TV (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Škeble, domov náš (S03E04)
1996 Tracey Takes On... (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Westbeach (TV seriál)
1991 Kapitán Zed (TV seriál)
1990 True Colors (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Jak prosté, drahý Date (S02E03)
1987 The Bretts (TV seriál)
1986 The Real Ghost Busters (TV seriál)
1985 Mog (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1983 Wizards and Warriors (TV seriál)

Dokumentární

2012 Oliver Stone: Neznámé dějiny Spojených států (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace