foto

Sandra Medina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Maria Wern - Almedalen (TV film)
2007 I Was a Swiss Banker
2005 Chata
2003 Rewind

TV seriály

2017 Farang (TV seriál)
Del 2 (S01E02)
2015 Blå ögon (TV seriál)
Svallvågen (E08)
2010 Parks and Recreation (TV seriál)
Leslie's House (S02E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace