foto

Roland MacLeod

  • nar. 1935
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 3.4.2010
    Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Pollyanna (TV film)
1988 Ryba jménem Wanda
1985 Lost in London (TV film)
1979 Le Petomane
1977 Charleston
Dvojčata

TV seriály

2009 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 Berkeley Square (TV seriál)
1993 Boot Street Band, The (TV seriál)
1988 Mr. Majeika (TV seriál)
1987 Porterhouse Blue (TV seriál)
1981 Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
1979 Dick Barton: Special Agent (TV seriál) - herec, a.z.
1978 Grange Hill (TV seriál)
Hazell (TV seriál)
1977 Other One, The (TV seriál)
Target (TV seriál)
Neskutečné historky (TV seriál)
Útěk ze Stalag Luft 112 B (S01E03)
1976 Clayhanger (TV seriál)
Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
Howerd Confessions, The (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Zodiac (TV seriál)
1973 Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1972 But Seriously, It's Sheila Hancock (TV seriál)
Clochemerle (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
Keep It in the Family (TV seriál)
Sykes and a Big Big Show (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Queenie's Castle (TV seriál)
The Goodies (TV seriál)
1968 Broaden Your Mind (TV seriál)
Please Sir! (TV seriál)
1967 A Series of Bird's (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.
1958 Monitor (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Marty Feldman Comedy Machine, The (TV pořad)
The Two Ronnies (TV pořad)
1968 Marty (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky