foto

Roger Walker

  • nar. 22.12.1944 (74 let)
    Bristol, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Toast (TV film)
2008 Návrat na Brideshead
1997 Moonstone, The (TV film)
1995 Circles of Deceit: Dark Secret (TV film)
1990 Tajná zbraň (TV film)

TV seriály

2009 Doktor Martin (TV seriál)
Špatné loučení (S04E08)
2001 Baddiel's Syndrome (TV seriál)
Nekonečný svět (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Picking up the Pieces (TV seriál)
1996 Expert Witness (TV seriál)
Out of Sight (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)
1993 Over the Rainbow (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Eldorado (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Time to Dance, A (TV seriál)
1991 Paul Merton: The Series (TV seriál)
The Darling Buds of May (TV seriál)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
Waterfront Beat (TV seriál)
1989 Blackeyes (TV seriál)
Bodger and Badger (TV seriál)
Haf! (TV seriál)
Oranges Are Not the Only Fruit (TV seriál)
1987 Rockliffe's Babies (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Bread (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Prospects (TV seriál)
Wilderness Road (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Cold Warrior (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Give us a Break (TV seriál)
Jana Eyreová (TV seriál)
Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
Sweet Sixteen (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
Squadron (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
County Hall (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
Sink or Swim (TV seriál)
1979 Shoestring (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Rainbow (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace