foto

Adrian Wright

  • nar. 1947
    Maidenhead, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 The Final Stage
1993 Body Melt
Flynn
Krutý omyl
1992 Come Rain or Shine
1990 Friday on My Mind
What the Moon Saw
1987 Lehká jízda
1986 Piráti nebes
1981 Mučedník smrti
1977 Summerfield
1976 End Play

TV seriály

1998 Tales of the South Seas (TV seriál)
1994 Janus (TV seriál)
Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
1990 Nulová šance (TV seriál)
Cargo Cult (S02E12)
1988 Nulová šance (TV seriál)
The Condemned (S01E04)
1983 Co přináší řeka (TV seriál)
Five Mile Creek (TV seriál)
1982 1915 (TV seriál)
1981 Bellamy (TV seriál)
1980 The Last Outlaw (TV seriál)
Water Under the Bridge (TV seriál)
1979 Skyways (TV seriál)
1978 Proti větru (TV seriál)
A Question of Guilt (E03)
The Wild Geese (E02)
The Seeds of Fire (E01)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
1976 Andra (TV seriál)
Bluey (TV seriál)
Tandarra (TV seriál)
1974 Village Hall (TV seriál)
1972 The Befrienders (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Judge Dee (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 Cluedo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky