foto

Adrian Wright

  • nar. 1947
    Maidenhead, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 The Final Stage
1993 Body Melt
Flynn
Krutý omyl
1992 Come Rain or Shine
1990 Friday on My Mind
What the Moon Saw
1987 Lehká jízda
1986 Piráti nebes
1981 Mučedník smrti
1977 Summerfield
1976 End Play

TV seriály

1998 Tales of the South Seas (TV seriál)
1994 Janus (TV seriál)
1993 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
1983 Co přináší řeka (TV seriál)
Five Mile Creek (TV seriál)
1982 1915 (TV seriál)
1981 Bellamy (TV seriál)
1980 The Last Outlaw (TV seriál)
Water Under the Bridge (TV seriál)
1979 Skyways (TV seriál)
1978 Proti větru (TV seriál)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
1976 Andra (TV seriál)
Bluey (TV seriál)
Tandarra (TV seriál)
1974 Village Hall (TV seriál)
1972 The Befrienders (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Judge Dee (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace