foto

Ian Blackman

  • nar. 2.9.1959 (59 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Borg/McEnroe
2016 Ave, Caesar!
2014 Soudce
2013 V nitru Llewyna Davise
Velká svatba
2012 Bourneův odkaz
Muži v černém 3
2010 Neviditelný symbol
2008 We Pedal Uphill
2007 Holka z předměstí
2000 The Man Who Came to Dinner (TV film)

TV seriály

2018 Miliardy (TV seriál)
Hell of a Ride (S03E04)
2017 Černá listina (TV seriál)
The Harem (No. 102) (S04E11)
2016 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 47 (S04E08)
Chapter 46 (S04E07)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Ladies Night (S01E01)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 29 (S03E03)
Chapter 28 (S03E02)
2014 One Bad Choice (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 16 (S02E03)
2013 Policajt z New Yorku (TV seriál)
The Carrie Diaries (TV seriál)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lost Reputation (S14E01)
2011 Onion SportsDome (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Silver Star (S01E17)
2010 Are We There Yet? (TV seriál)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2008 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Authority (S09E17)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Starý časy (S06E15)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
1988 Eisenhower & Lutz (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace