foto

Morris Perry

  • nar. 28.3.1925 (94 let)
    Bromley, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Dluh
2003 Rosenstrasse
2002 V zajetí mlhy
2001 Druhá míza
1987 Born of Fire
1986 Christmas Tree, The (TV film)
1981 Bunker, The (TV film)
1980 Silver Dream Racer
1977 Inspektor Sweeney
1973 Si può essere più bastardi dell'ispettore Cliff?
1972 Nothing But the Night
1971 Insomniac, The
1956 Vyzvání k tanci

TV seriály

2006 Not Going Out (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2001 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Temný podzim (S04E05)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Shadow of the Noose (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
1987 Rockliffe's Babies (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Drummonds (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Cleopatras, The (TV seriál)
Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1981 The Life and Times of David Lloyd George (TV seriál)
1980 A Tale of Two Cities (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Thomas and Sarah (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Mrtvý svědek (S03E03)
1978 Strangers (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1974 Boy Dominic (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
Helen: A Woman of Today (TV seriál)
Jack the Ripper (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Shadow of the Tower (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 Hine (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Counterstrike (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Judge Dee (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Adventure Weekly (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Champion House (TV seriál)
Haunted (TV seriál)
Sexton Blake (TV seriál)
The Further Adventures of the Musketeers (TV seriál)
Turn Out the Lights (TV seriál)
Witch Hunt (TV seriál)
1966 Lord Raingo (TV seriál)
Master, The (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
Count of Monte Cristo (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Diary of a Young Man (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Jezebel ex UK (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Life and Death of Sir John Falstaff (TV seriál)
1958 Charlesworth at Large (TV seriál)
Solo for Canary (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1982 Běh času (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace