foto

Tina Freitag

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Můj bratr Simpel
2016 Mlha v srpnu
2015 Frau Roggenschaubs Reise
Pampa Blues (TV film)
2014 Stille Nächte (TV film)
2012 Die Kirche bleibt im Dorf
Lena Fauch und die Tochter des Amokläufers (TV film)
Mord in Ludwigslust (TV film)
2011 Schandmal - Der Tote im Berg (TV film)
2010 Alles Liebe (TV film)
Byl to jeden z nás (TV film)
2009 Hilda
2008 Im Gehege (TV film)
2007 Pochod milionů (TV film)
2006 Spreewaldkrimi - Das Geheimnis im Moor (TV film)
2005 Polizeiruf 110 - Vergewaltigt (TV film)
Talk to Me (TV film)
2004 Bin ich sexy?
2002 Juls Freundin (TV film)
Rok prvních polibků
2001 Willkommen in Walhalla
2000 Hat er Arbeit? (TV film)
Mein Bruder, der Idiot (TV film)
1997 Mein ist die Rache (TV film)

TV seriály

2017 Bella Block (TV seriál)
Am Abgrund (E38)
2010 Bella Block (TV seriál)
Das schwarze Zimmer (E29)
2008 Bella Block (TV seriál)
Falsche Liebe (E25)
2005 Bella Block (TV seriál)
Die Frau des Teppichlegers (E19)
2004 Bella Block (TV seriál)
Die Freiheit der Wölfe (E17)
2003 Vyšetřovatel (TV seriál)
Absender unbekannt (S03E05)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)

Dokumentární

2020 Cicero
2005 Die Nacht der großen Flut (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky