foto

Dorian Lough

  • nar. Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Moje sestřenice Rachel
2016 Svědek obžaloby (TV film)
2015 Daleko od hlučícího davu
2004 Alzbeta
2003 Lucky Jim (TV film)
2000 Poslední mušketýr (TV film)
Život v hrsti
1999 Notting Hill
1998 Macbeth (TV film)

TV seriály

2020 White House Farm (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
další epizody (4)
The Trial of Christine Keeler (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 3 (E03)
2019 The Trial of Christine Keeler (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Prime Suspect 1973 (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2016 New Blood (TV seriál)
Case 3, Part 2 (E07)
Case 3, Part 1 (E06)
Case 2, Part 2 (E05)
další epizody (7)
The Tunnel (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2015 Cradle to Grave (TV seriál)
Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
2014 The Smoke (TV seriál)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 1 (S02E01)
2013 Bez hranic (TV seriál)
The Animals (S01E07)
Southcliffe (TV seriál)
The Hollow Shore (E01)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Place de la Concorde (E02)
2012 Mrs Biggs (TV seriál)
Pro strach naděláno (TV seriál)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Line Up (S06E05)
2011 Het goddelijke monster (TV seriál)
Puberťáci (TV seriál)
Silk (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Vera (TV seriál)
Zlý sen v sousedním domě (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Skins (TV seriál)
Nick (S05E05)
2009 Ashes to Ashes (TV seriál)
Traitor (S02E07)
2004 Nejhorší týden mého života (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
2002 Celeb (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2004 World's Worst Century (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky