foto

Dorian Lough

  • nar. Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Moje sestřenice Rachel
2016 Svědek obžaloby (TV film)
2015 Daleko od hlučícího davu
2004 Alzbeta
2003 Lucky Jim (TV film)
2000 Poslední mušketýr (TV film)
Život v hrsti
1999 Notting Hill
1998 Macbeth (TV film)

TV seriály

2017 Prime Suspect 1973 (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2016 New Blood (TV seriál)
The Tunnel (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2015 Cradle to Grave (TV seriál)
Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
2014 The Smoke (TV seriál)
Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 1 (S02E01)
2013 Bez hranic (TV seriál)
The Animals (S01E07)
Southcliffe (TV seriál)
The Hollow Shore (E01)
2012 Mrs Biggs (TV seriál)
Pro strach naděláno (TV seriál)
2011 Het goddelijke monster (TV seriál)
Puberťáci (TV seriál)
Silk (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Vera (TV seriál)
Zlý sen v sousedním domě (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Nick (S05E05)
2010 Protiúder (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Ashes to Ashes (TV seriál)
Traitor (S02E07)
2004 Nejhorší týden mého života (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
2002 Celeb (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2004 World's Worst Century (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace