foto

David Sibley

  • nar. 16.7.1948 (70 let)
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 45 let
2014 The Sleeping Room
2013 Uzavřený kruh
2006 The Commander: Blacklight (TV film)
2003 Love Again (TV film)
2000 Newborn (TV film)
Péče (TV film)
1999 Velký blázinec v malém hotelu
1995 The Big One (TV film)
1994 Princezna Caraboo
1990 Vrahovy ruce (TV film)
1989 Great Balls of Fire!
1988 Willow
1984 Killer Contract (TV film)
Stars of the Roller State Disco (TV film)
1982 Gándhí

TV seriály

2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2013 Broadchurch (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Utopia (TV seriál)
2012 Mrs Biggs (TV seriál)
2010 Panství Downton (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Muž, který se usmíval (S02E02)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvé ticho (S13E04)
2009 Vojandy (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2001 Fun at the Funeral Parlour (TV seriál)
Judge John Deed (TV seriál)
2000 Attachments (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Drovers' Gold (TV seriál)
1996 Annie's Bar (TV seriál)
Frontiers (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1994 Middlemarch (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
The Manageress (TV seriál)
Ve stínu hákového kříže (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Wilderness Road (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Give us a Break (TV seriál)
Pinkerton's Progress (TV seriál)
1981 The Chinese Detective (TV seriál)
1979 A Family Affair (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
The Voyage of Charles Darwin (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Target (TV seriál)
Wings (TV seriál)
1976 Dickens of London (TV seriál)
1975 Get Some In! (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál) - herec, a.z.

Dokumentární

2007 A Matter of Time - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace