foto

Joana Schümer

  • nar. 8.7.1969 (51 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Frösche petzen nicht (TV film)
2004 Ein toter Bruder (TV film)
1994 Ich bin den Sommer über in Berlin geblieben
1993 Bombe tickt, Die (TV film)

TV seriály

2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Der schöne Finn (S16E01)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
Unschuldig (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Dritte Liebe (E33)
2007 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Bittere Wahrheiten (E32)
Schmutzige Geschäfte (E31)
2006 Tessa - Leben für die Liebe (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Verhängnisvolle Freundschaft (E30)
2004 Bianca - Cesta ke štěstí (TV seriál)
2002 Vyšetřovatel (TV seriál)
Mädchenmord (S02E06)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Kobra 11 (TV seriál)
Tulipány z Amsterodamu (S04E06)
1997 Die Camper (TV seriál)
Die Schule am See (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2010 Luise - Königin der Herzen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky