foto

Joana Schümer

  • nar. 8.7.1969 (50 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Frösche petzen nicht (TV film)
2008 Stubbe - Von Fall zu Fall: Dritte Liebe (TV film)
2007 Stubbe - Von Fall zu Fall: Bittere Wahrheiten (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Schmutzige Geschäfte (TV film)
2006 Stubbe - Von Fall zu Fall: Verhängnisvolle Freundschaft (TV film)
2004 Ein toter Bruder (TV film)
1994 Ich bin den Sommer über in Berlin geblieben
1993 Bombe tickt, Die (TV film)

TV seriály

2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
Unschuldig (TV seriál)
2006 Tessa - Leben für die Liebe (TV seriál)
2004 Bianca - Cesta ke štěstí (TV seriál)
2002 Vyšetřovatel (TV seriál)
Mädchenmord (S02E06)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Kobra 11 (TV seriál)
Tulipány z Amsterodamu (S04E06)
1997 Die Camper (TV seriál)
Die Schule am See (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2010 Luise - Königin der Herzen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky