foto

Jason Durr

  • nar. 1967
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Down Dog
2006 True True Lie
2005 Letní slunovrat (TV film)
Tajuplný ostrov (TV film)
1996 Vraždící jazyk
1995 Sharpova bitva (TV film)
1994 A Dark Adapted Eye (TV film)
1991 Young Soul Rebels

TV seriály

2012 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Neodstranitelná skvrna (S06E04)
Plemeno zmijí (S06E02)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Fit pro vraždu (S13E08)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Robin Hood (S04E05)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Jupiter Moon (TV seriál)
1989 The Paradise Club (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)

Host

TV pořady

1993 Live & Kicking (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky