foto

Micah Schraft

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Sunny & Share Love You
2005 The Quiet
2004 Celesta ve městě (TV film)
2003 Beautiful Girl (TV film)

TV seriály

2018 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Eighty (S04E16)
Chapter Seventy-Eight (S04E14)
Chapter Seventy-Four (S04E10)
2017 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Seventy (S04E06)
Chapter Sixty-Seven (S04E03)
Chapter Sixty (S03E16)
další epizody (5)
2016 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Forty-Seven (S03E03)
Chapter Thirty-Eight (S02E16)
Chapter Thirty-Two (S02E10)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA 1,000 Cuts (S01E10)
AKA Top Shelf Perverts (S01E07)
AKA Crush Syndrome (S01E02)
Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Twenty-Eight (S02E06)
2014 Lidé zítřka (TV seriál)
Kill Switch (E21)
Superhero (E16)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Limbo (E07)
Girl, Interrupted (E03)
Rudá vdova (TV seriál)
2012 Tajemství kruhu (TV seriál)
Crystal (E19)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Sunny & Share Love You

TV seriály

2016 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Forty-Two (S02E20)
2008 The Battery's Down (TV seriál)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Eighty (S04E16)
2017 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Seventy-One (S04E07)
Chapter Sixty (S03E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace