foto

Charles C. Bennett

  • nar. 30.3.1940
    Independence, Louisiana, USA
  • zem. 25.6.2002 (62 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2002 Rozjeď to!
2001 Bojkot (TV film)
Veselé Vánoce, Santa Clausi (TV film)
2000 Pro lásku či pro vlast: Příběh Artura Sandovala (TV film)
1999 Having Our Say: The Delany Sisters' First 100 Years (TV film)
Hodiny před popravou (TV film)
Hugh Heffner - skutečný příběh (TV film)
1998 Rodina matky Flory (TV film)
1997 Gangster
Get to the Heart: The Barbara Mandrell Story (TV film)
Něžná mafie (TV film)
1996 V očistci (TV film)
Vzali roha
1995 Bye Bye Birdie (TV film)
Hra o rodinu (TV film)
Kůň pro Danny (TV film)
1994 Nejstarší žijící konfederační vdova vypráví vše (TV film)
1993 Labor of Love: The Arlette Schweitzer Story (TV film)
1992 Grass Roots (TV film)
Úžeh (TV film)
1991 McBain
Noc lovce (TV film)
Říše drog
1990 Frankensteinka
Vražda ve státě Mississippi (TV film)
1989 Pulitzerova cena (TV film)
Teplo rodinného kruhu (TV film)
1988 Blue Jean Cop
Detektiv Janek: Dvojí odhalení (TV film)
1987 Kamarádi (TV film)
Krycí jméno: Tanečník (TV film)
Madam Mayflower (TV film)
Povedená rodinka
1986 Smekněte, pánové (TV film)
1985 Private Sessions (TV film)
1984 Rearview Mirror (TV film)
1983 Rage of Angels (TV film)
1981 Gentleman Bandit, The (TV film)
We're Fighting Back (TV film)
1980 Rappaccini's Daughter (TV film)

TV seriály

2000 Parting the Waters (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Vcítění (S01E01)
Savannah (TV seriál)
1995 Pointman (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1987 I'll Take Manhattan (TV seriál)
1985 Kane & Abel (TV seriál)
1983 Policejní šéfové z Delana (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Dokumentární

1997 Miss Evers' Boys (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace