foto

Álvaro Matute

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 El cara parchada
1961 Cabeza viviente, La
Neutrón el enmascarado negro
1960 Impostor, El
Mundo de los vampiros, El
Quinceañera
1957 Diana cazadora, La
Legítima defensa
Mujer que no tuvo infancia, La
1956 Canasta de cuentos mexicanos
Policías y ladrones
1955 Amor en cuatro tiempos
Maternidad imposible
Řeka a smrt
1954 Calle de los amores, La
Camelia
Casa de muñecas
Cuando me vaya
Dos mundos y un amor
Estoy taaan enamorada
Gran autor, El
Iluze cestuje tramvají
La entrega
Minuto de bondad, Un
Vzpoura pověšenců
1953 Acuérdate de vivir
Ambiciosa
Aventura en Río
El Niño y la Niebla
El jugador
Extraña pasajera, La
Fruto de tentación
Infieles, Las
La mujer desnuda
La segunda mujer
Los solterones
No te ofendas, Beatriz
Quiero vivir
Él
1952 Angélica
Apasionada
Bombero atómico, El
Mi campeón
Miel se fue de la luna, La
Música, mujeres y amor
Noche avanza, La
Te sigo esperando
1951 Když ne vy, tak já
Los enredos de una gallega
María Montecristo
Pecado
Puerto de los siete vicios, El
Puerto de tentación
Una viuda sin sostén
Šejdířova dcera
1950 Al son del mambo
Amor de la calle
Cabaret Shanghai
Entre tu amor y el cielo
Huellas del pasado
La mujer que yo amé
Pata de palo
Sentencia
Víctimas del pecado
Yo quiero ser mala
1949 Amores de una viuda, Los
Baño de Afrodita, El
Confidencias de un ruletero
Doña Diabla
Eterna agonía
Gallega en México, Una
La mujer del puerto
Mago, El
Otra primavera
Pecado de Laura, El
Una familia de tantas
1948 Algo flota sobre el agua
Dueña y señora
El cuarto mandamiento
1946 Guadalajara pues
Pervertida
1942 Venganza del Charro Negro, La

TV seriály

1957 Captain David Grief (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace