foto

Hee-jin Lee

  • nar. 21.2.1980 (39 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Teurik
2015 Sehsahng kkeuteui sarang

TV seriály

2018 Hwanghooui Poomkyeok (TV seriál)
2017 Pumwiissneun geynyeo (TV seriál)
2016 Gieok (TV seriál)
2015 Choegoeui yeonin (TV seriál)
Raideosei: naileul jabara (TV seriál)
2014 Dakteo peuroseuteu (TV seriál)
Heongyeongdahng ilgi (TV seriál)
2013 Hwanggeum moojigae (TV seriál)
Medikeoltaptim (TV seriál)
Monseuta (TV seriál)
Teugsusageonjeondamban TEN 2 (TV seriál)
2012 Big (TV seriál)
Maui (TV seriál)
Mooshin (TV seriál)
Nae sarang nabibuin (TV seriál)
2011 Boseuga dallajyeotteoyo (TV seriál)
Choegoui sarang (TV seriál)
2010 Gwaenchanha, appa ddal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace