foto

Maximilian Haas

  • nar. 24.8.1978 (40 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Gisberta
2008 I Don't Feel Like Dancing (studentský film)
2007 Bittersüsses Nichts
2005 Der Auftrag
2004 Kakao
2003 Freistoss (studentský film)
2002 Hit and Run
Na křídlech osudu (TV film)
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV film)
Starkes Team - Im Visier des Mörders, Ein (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und die Seherin (TV film)
1998 Ärzte: Kinderärztin Leah - Auf der Flucht (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Ein neues Leben (TV film)
1997 Davids Rache (TV film)
Insel der Furcht (TV film)
Männer vom K3 - Blutsverwandtschaft, Die (TV film)
Rosamunde Pilcher: Zbloudilá srdce (TV film)
1996 Brennende Schnecke, Die (TV film)
Netvor
1995 Echt Harder (TV film)

TV seriály

2008 Unschuldig (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Parta (S06E15)
2000 Aus gutem Haus (TV seriál)
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Rudé růže, černá smrt (S01E02)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Zappek (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
Happy Holiday (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Zwei Halbe sind noch lange kein Ganzes (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
Hier und Jetzt (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace