foto

Álvaro Solar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Germanikus
1997 Místo činu: Brémy - In flagranti (TV film)
Teneriffa - Tag der Rache (TV film)
1996 Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und das Kind (TV film)

TV seriály

1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace