foto

James Redmond

  • nar. 24.11.1971 (47 let)
    Londýn, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2016 The Coroner (TV seriál)
Crash (S02E10)
2012 Crime Stories (TV seriál)
2008 Hollyoaks Later (TV seriál)
2005 Casualty @ Holby City (TV seriál)
2003 Mile High (TV seriál)
2001 Hollyoaks: Movin' On (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2004 Making It at Holby (TV film)

Host

TV pořady

2012 Sunday Brunch (TV pořad)
2009 Drtivá porážka (TV pořad)
2008 Come Dine with Me (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2002 Heikoin lenkki (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1972 Mastermind (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace