foto

Stanislav Bondarenko

  • nar. 2.7.1985 (34 let)
    Dniprorudne, Záporožská oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Selfie
2017 Koroleva pri ispolněnii (TV film)
2016 Beglec (TV film)
Intim ně predlagať (TV film)
2015 Vo imja ljubvi (TV film)
2014 Ljubit - ně ljubit
Uznik staroj usaďby
2012 Povezjot v ljubvi (TV film)
2008 Krasota trebujet... (TV film)
Na plný plyn
Platon
Ženščina, ně sklonnaja k avanťuram (TV film)
2007 V ožidanii čuda

TV seriály

2018 Děsjať strel dlja odnoj (TV seriál)
Nyrjalščica za žemčugom (TV seriál)
Smertělnyj trening (TV seriál)
2017 Po tu storonu smerti (TV seriál)
2016 Reka pamjati (TV seriál)
Tri korolevy (TV seriál)
2015 Anka s Moldavanki (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
2014 Krasotki (TV seriál)
Moja mama protiv (TV seriál)
Verni moju ljubov (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Něprikasajemyje (S04E16)
Mstitěli (S04E14)
Ně zamerzaj-ka! (S04E13)
další epizody (14)
2013 Illjuzija sčasťja (TV seriál)
Skalolazka (TV seriál)
Zolotaja kletka (TV seriál)
2011 Ljuba. Ljubov (TV seriál)
Četyre vremeni leta (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Prostaja kombinacija (S06E02)
2010 Nanoljubov (TV seriál)
2007 Putějcy (TV seriál)
2006 Iz plamja i sveta (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Talisman ljubvi (TV seriál)

Dokumentární

2015 Něpridumannaja žizň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky