foto

Craig R. Baxley

  • nar. 20.10.1949 (69 let)
    Los Angeles, California, USA

Režijní filmografie

Filmy

2008 Ruka mrtvého muže (TV film)
2005 Svět ve válce
Záhada Bermudského trojúhelníku (TV film)
2003 Deník Ellen Rimbauerové (TV film)
2002 Sniper 2 (TV film)
Žár mládí (TV film)
1999 Bouře století (TV film)
Dotyk naděje (TV film)
Chameleon II (TV film)
1998 Jak umlčet Mary (TV film)
1997 Raven: Return of the Black Dragons (TV film)

Galerie (1)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace