foto

Viktor Rybčinskij

  • nar. 22.12.1960 (58 let)
    Polock, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lidija
Vojna. Ostaťsja čelovekom
2017 Tri v odnom 2 (TV film)
2013 Ljubov iz probirki (TV film)
Odnaždy prestupiv čertu (TV film)
2004 Bezejmenná kóta
1996 Beg ot smerti
1995 Ja - russkij soldat
1992 Vals zolotych tělcov
1989 Jego bataljon (TV film)
Ochota na jedinoroga
Věčnyj muž
1988 Filial
1987 Odpadlík
1985 Snajpery

TV seriály

2019 Serebrjanyj otblesk sčasťja (TV seriál)
Vsjo moglo byť inače (TV seriál)
2018 Marusja (TV seriál)
2017 Akušerka (TV seriál)
Cvet speloj višni (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
2016 Gorodskaja rapsodija (TV seriál)
Kuba (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Tonkij ljod (TV seriál)
Ukraděnnoje sčastě (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Iscelenije (S03E09)
2015 Něpodkupnyj (TV seriál)
Pečeně s predskazanijem (TV seriál)
Posledňaja žertva Anny (TV seriál)
Potomu čto ljublju (TV seriál)
V sozvězdiji Strelca (TV seriál)
2014 Ně pokidaj meňa (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
Всё сокровища мира (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Žatva (S02E29)
2013 Ona ně mogla inače (TV seriál)
Pod znakom luny (TV seriál)
Srazu posle sotvorenija mira (TV seriál)
Syn otca narodov (TV seriál)
Zemljak (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Smerť špionam. Udarnaja volna (TV seriál)
2011 Komanda 8 (TV seriál)
Navigator (TV seriál)
Syn (E16)
Lovuška (E14)
2010 Žurov (TV seriál)
Něvinovnyj (S02E06)
Gluchar (S02E05)
Koškin chvost (S02E04)
další epizody (5)
2009 Sjomin (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Uskolzajuščaja krasota (E14)
Žurov (TV seriál)
Smertělnyj nomer (S01E07)
2008 Vyzov (TV seriál)
Uroveň smerti (S03E02)
2006 Major Větrov (TV seriál)
2004 Komanda (TV seriál)
Něbo i zemlja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky