foto

Catherine Russell

  • nar. 17.4.1965 (54 let)
    Lambeth, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
2002 Outside the Rules (TV film)
1997 Fixlování
1995 Clockwork Mice
Samota pro dva
1993 Soft Top Hard Shoulder

TV seriály

2010 Pete Versus Life (TV seriál)
2004 Moře duší (TV seriál)
2003 Single (TV seriál)
2001 The Cazalets (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1997 Holding On (TV seriál)
Práce nevhodná pro ženu (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
Wilderness (TV seriál)
1994 Chandler & Co (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1990 Spatz (TV seriál)
1989 Chelworth (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace