foto

Keiko Mijata

  • nar. 23.10.1947 (72 let)
    Kóbe, prefektura Hjógo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sesshi 100 do no Binetsu
2014 Zakuro zaka no adauči
2012 Kiseki no hosupisu (TV film)
2004 Tengirimacu: Jamigatari (TV film)

TV seriály

2016 Beppin-san (TV seriál)
2015 Wataši o micukete (TV seriál)
2014 Zenrjoku rikon sódan (TV seriál)
2013 Kasouken no Onna 13 (TV seriál)
2012 Tightrope no Onna (TV seriál)
2011 Fake: Kjóto bidžucu džiken emaki (TV seriál)
2008 Dandan (TV seriál)
2006 Imo Tako Nankin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky