foto

Joširó Nagikawa

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Maido 238 go (TV film)

TV seriály

2016 Beppin-san (TV seriál)
Keiseisaimin no otoko (TV seriál)
2014 Gin Nikan (TV seriál)
2012 Džun to ai (TV seriál)
Tightrope no Onna (TV seriál)
2011 Kingjo kurabu (TV seriál)
2009 Gōsuto furenzu (TV seriál)
ROMES: kúkó bógjo šisutemu (TV seriál)
2008 Hitomi (TV seriál)
2004 Kikutei Yaozen no Hitobito (TV seriál)
2001 Hâto (TV seriál)
1999 Asuka (TV seriál)
1996 Futarikko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky