foto

Travis Oliver

  • nar. Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 For the Love of George
2017 Het tweede gelaat
2010 Don't Call Back
2009 Enid (TV film)
2008 Já a Orson Welles
2007 Everything to Dance For

TV seriály

2012 Cardinal Burns (TV seriál)
2011 Threesome (TV seriál)
2008 Poslední nepřítel (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2004 Láska v bílém pekle (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace