foto

Ajaka Komacu

  • nar. 23.7.1986 (31 let)
    Ičinoseki, prefektura Iwate, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bokutachi wa jôzu ni yukkuri dekinai
2014 Jokotawaru kanodžo
Matching Love (TV film)
2013 Miss Zombie
Tôku tu za deddo
2012 Bokura ga ita
Bokura ga ita: Part 2
Musashino-sen no shimai
Odoru daisósasen The Final aratanari kibó
2010 Nekku
2009 Kansen rettô
Kirâ vâjinrôdo
MW dai 0 šó
2008 Jógiša X no kenšin
ガリレオΦ (TV film)
2007 Boku wa imôto ni koi wo suru
2006 Babel
Drift
Masutâ obu sandâ: Kessen!! Fuuma ryuuko-den
Million Films (TV film)
2004 Koibumi-biyori
2003 Odoru daisósasen The Movie 2 Reinbóburiddži o fusasejo!

TV seriály

2017 Kirawareru Júki (TV seriál)
2016 Good Partner: Muteki na bengoši (TV seriál)
Kazoku no katači (TV seriál)
Mako Senpai no Iutori (TV seriál)
2015 Hanasaki Mai ga Damatte Inai (TV seriál)
Išitači no ren'ai džidžó (TV seriál)
2014 Apoyan ~ Hashiru Kokusai Kuko ~ (TV seriál)
Last Doctor (TV seriál)
2013 Rasuto Shinderera (TV seriál)
Shuden Bye Bye (TV seriál)
2012 Kagi no kakatta heja (TV seriál)
Kodoku no Gurume 2 (TV seriál)
Tokumei Tantei (TV seriál)
2011 Himicu čóhónin Erika (TV seriál)
Misaki Number One!! (TV seriál)
2010 Nacu no koi wa nidžiiro ni kagajaku (TV seriál)
Zettai reido: mikaikecu džiken tokumei sósa (TV seriál)
2009 Buzâ bîto: Gakeppuchi no hîrô (TV seriál)
Tokyo Dogs (TV seriál)
2008 Keiji no Shomei (TV seriál)
Kimi Hannin Janai Yo Ne? (TV seriál)
The Naminori Restaurant (TV seriál)
2007 Bambino! (TV seriál)
Hataraki Man (TV seriál)
2006 Dandori Musume (TV seriál)
Kurosagi (TV seriál)
Ns`あおい (TV seriál)
2003 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace