foto

Joe McGann

  • nar. 24.7.1958 (60 let)
    Liverpool, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Property of the State
2007 Liverpool Nativity (TV film)
2006 Splinter
2002 Puckoon
2001 Sladká pomsta (TV film)
2000 Madame Bovary (TV film)
1999 Wetty Hainthropp Investigates (TV film)
1998 Brylcreem Boys, The
1997 Food of Love
1996 Past Into Present
1985 No Surrender

TV seriály

2016 Harley a Davidsonovi (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražda v cíli (S18E03)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2001 Mersey Beat (TV seriál)
Night & Day (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
The Hanging Gale (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
Upper Hand, The (TV seriál)
1989 Letopisy Narnie - Princ Kaspian a Plavba Jitřního poutníka (TV seriál)
1987 Rockliffe's Babies (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1983 Johnny Jarvis (TV seriál)
1980 Metal Mickey (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Heikoin lenkki (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace