foto

Salvador Godínez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Romero
1988 Gallera, La
1986 Zachraňme Harryho
1985 Lázaro Cárdenas
1983 Mundo mágico
1982 Es mi vida
Falcon's Gold (TV film)
Fitzcarraldo
1981 El gran perro muerto
1979 Bandera rota
Bloody Marlene
Guerra santa, La
La India blanca
1978 Flores de papel
Nuevo mundo
Xoxontla
1976 Svědectví obce Marusia
1975 Dům na jihu
Longitud de guerra
1974 Věštba
1967 Dorado de Pancho Villa, Un
1966 Alazán y enamorado
Jinetes de la bruja, Los
1965 Pecador, El
Raíces en el infierno
1959 El zorro escarlata en diligencia fantasma
Nazarin
1958 Bajo el cielo de México
Quiero ser artista
Venganza de Heraclio Bernal, La
1957 Dios no lo quiera
El jinete sin cabeza
El pantano de las ánimas
La cabeza de Pancho Villa
Ladrón de cadáveres
Living Idol, The
Marca de Satanás, La
1956 Enemigos
1955 Amor de lejos
Después de la tormenta
El diablo a caballo
Fugitivos: Pueblo de proscritos
Mokrá záda
Řeka a smrt
1954 Caballero a la medida
El vengador solitario
Iluze cestuje tramvají
1953 Quiero vivir
Surovec
1952 Dinero no es la vida, El
Las Interesadas
Las Tres Alegres Comadres
1951 Arrabalera
Especialista en señoras
Manos de seda
Monte de piedad
Por querer a una mujer
Todos son mis hijos!...
Trotacalles
1950 Amor con amor se paga
Amor de la calle
Amor vendido
Cabellera blanca
El gavilán pollero
El rey del barrio
La casa chica
La edad peligrosa
Primero soy mexicano
Rosauro Castro
También de dolor se canta
Víctimas del pecado
1949 Abandonado, El
La negra Angustias
Lola Casanova
Rayito de luna
Soy charro de Levita
Ventarrón
1948 Tarzan and the Mermaids

TV seriály

1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1980 Vinnetou (TV seriál)

Dokumentární

1960 Cuando viva Villa! es la muerte

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace