foto

Tomio Umezawa

  • nar. 9.11.1950 (68 let)
    Fukušima, prefektura Fukušima, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jaeko no hamingu
2015 Happy Retirement (TV film)
2014 Damashie Utamaro IV (TV film)
Oie san (TV film)
2013 Damashie Utamaro 3 (TV film)
Katsuo (TV film)
2012 Home: Itošiki no zašikiwaraši
2011 Cure ga ucu ni narimašite.
Tanatosu

TV seriály

2016 Money no tenši: Anata no okane torimodošimasu! (TV seriál)
2015 Napoleon no mura (TV seriál)
Wild Heroes (TV seriál)
2013 Otasukeja Džinpači (TV seriál)
Take Five (TV seriál)
2012 Sarutobi Sansei (TV seriál)
恋なんて贅沢が私に落ちてくるのだろうか? (TV seriál)
2011 Akutou ~ Juuhanzai Sousahan (TV seriál)
2010 Reinórjokuša Odagiri Kjóko no uso (TV seriál)
2002 Omija-san (TV seriál)
Tošiie to Macu (TV seriál)
2001 Hero (TV seriál)
1999 Asuka (TV seriál)

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace