foto

Jacques Zabor

  • nar. 28.6.1941
    Francie
  • zem. 22.11.2007 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Cherche fiancé tous frais payés
2006 Operace Rainbow Warrior (TV film)
Srdečná dohoda
2004 Narko
2002 Héritière, L' (TV film)
2000 Passion assassine (TV film)
1998 Villa vanille (TV film)
1997 Cri du silence, Le (TV film)
Fine équipe, La (TV film)
1996 Emma - Première mission (TV film)
1988 Mon ami le traître
1981 Gueule du loup, La
1980 Sladká cesta
1978 Le dossier 51
1966 My se nehněváme

TV seriály

2009 Éternelle (TV seriál)
2006 Elodie Bradford (TV seriál)
Intouchables (E04)
2003 Fargas (TV seriál)
Komisař Valence (TV seriál)
La Maison des enfants (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
Fabio Montale (TV seriál)
Chourmo (E02)
2000 La Kiné (TV seriál)
1999 Décollage immédiat (TV seriál)
La crim' (TV seriál)
1998 Blague à part (TV seriál)
H (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
Un homme en colère (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
Vůně z Provence (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
Nestor Burma (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1982 The Year of the French (TV seriál)
1977 Désiré Lafarge (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky