foto

Carlos Villarías

  • nar. 7.7.1892
    Cordoba, Španělsko
  • zem. 27.4.1976 (83 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1953 Decameron Nights
1952 Em-Nar, la ciudad de fuego
1950 Black Jack
1949 Comisario en turno
Lola Casanova
Zorina
1948 Aventura en la noche, Una
Reina de reinas
1947 Klečící bohyně
Secreto de Juan Palomo, El
Siete niños de Écija, Los
Vida íntima de Marco Antonio y Cleopatra, La
1946 Asesinato en los estudios
María Magdalena
Rancho de mis recuerdos
Rayando el sol
Ta druhá
1945 Barraca, La
Casa de la zorra, La
Museo del crimen, El
1944 Cuando escuches este vals
Gran Hotel
Hotel de verano
La hija del regimiento
Rey se divierte, El
Tribunal de Justicia
1943 Canto a las Américas
El hombre de la máscara de hierro
Padre Morelos, El
Qué hombre tan simpático
1941 Brána ke štěstí
1940 Meet the Wildcat
1939 Escape to Paradise
Frontiers of '49
Inmaculada, La
Milagro de la calle mayor, El
Papa Soltero
Paris Honeymoon
Tropic Fury
Verbena trágica
1938 California Frontier
Flirting with Fate
Mis dos amores
Starlight Over Texas
Tropic Holiday
Trovador de la radio, El
1937 Ave sin rumbo
El superloco
Nostradamus
¡Ora Ponciano!
Vida bohemia, La
1936 Irma la mala
1935 Asegure a su mujer
Bordertown
Diablo del Mar, El
Goin' to Town
Misterio del rostro pálido, El
Old Spanish Onion, An
Señora casada necesita marido
Te quiero con locura
1934 Ciudad de cartón, La
Granaderos del amor
Tres Amores
1933 Dos noches
Laughing at Life
No dejes la puerta abierta
The California Trail
1932 Hombres de mi vida
1931 Camino del infierno
Cuerpo y alma
Drákula
El código penal
El impostor
Gran jornada, La
Hay que casar al príncipe
Pasado acusa, El
1930 Amor audaz
Cuando el amor ríe
Del mismo barro
El cuerpo del delito
Estrellados
Hombre malo, El
Precio de un beso, El
Último de los Vargas, El
Valiente, El

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.
2002 Bronze Screen: 100 Years of the Latino Image in American Cinema, The - a.z.
1998 Historie hororu (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace