foto

Terezie Holá

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Princezna zakletá v čase
Terezínské stíny
2019 Teroristka

TV seriály

2020 Hlava Medúzy (TV seriál)
Poldové a nemluvně (TV seriál)
2019 Specialisté (TV seriál)
Vondráčkovo tajemství (S03E16)
2018 Kadeřnictví (TV seriál)
Je normální, když žena nechce mít dítě? (S02E02)
Je pro dítě důležitý biologický otec? (S01E12)
Rédl (TV seriál)
Děs (E04)
Ivana (E03)
2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)

Dokumentární

2020 Jak se točí pohádka (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Modrý Poťouch (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky