foto

Jelena Aroseva

  • nar. 12.3.1984 (36 let)
    Arzamas-16, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Obvorožitělnaja planěta
2013 Upakovannyje
2007 Nulevoj kilometr

TV seriály

2020 Dva berega (TV seriál)
2019 Ně prichodi ko mně vo sně (TV seriál)
Vspominaja těbja (TV seriál)
2018 Kaťkino pole (TV seriál)
Strasť (TV seriál)
Čužaja (TV seriál)
2017 Bělovodě. Tajna zatěrjannoj strany (TV seriál)
Svidětělstvo o rožděnii (TV seriál)
Čužoje sčastě (TV seriál)
2016 Iz Sibiri s ljubovju (TV seriál)
Něnavižu (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Kazaki (TV seriál)
2013 Děpartament (TV seriál)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Poka cvěťot paporotnik (TV seriál)
2010 Chimik (TV seriál)
2008 Otrjad (TV seriál)
2007 Moja Prečistěnka (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Metka Vudu (S01E04)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Nabljudenije (S01E07)
Zatmenije (TV seriál)
2005 Rubljovka Live (TV seriál)
2003 Taxistka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky