foto

Svetlana Anikej

  • nar. 7.2.1977 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Díra v hlavě
Křišťálová labuť
Uskolzajuščaja žizň (TV film)
2016 Ljubov vně konkursa (TV film)
Rasplata za sčastě (TV film)
2015 Nový svět
2012 Otěl dlja Zoluški (TV film)

TV seriály

2019 Vsjo moglo byť inače (TV seriál)
2017 Kačeli (TV seriál)
Čjornaja krov (TV seriál)
2016 Kovarnyje igry (TV seriál)
Něnavižu (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
2015 Domrabotnica (TV seriál)
Kapkan dlja zvezdy (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
Vračicha (TV seriál)
2013 Kljaňomsja zaščiščať (TV seriál)
Srazu posle sotvorenija mira (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Mať i mačecha (TV seriál)
Ně uchodi (TV seriál)
Obratnaja storona Luny (TV seriál)
Ochota na gauljajtěra (TV seriál)
2011 Navigator (TV seriál)
Talisman (E10)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Dačnoje dělo (S01E27)
2010 Gadanije pri svečach (TV seriál)
2009 Sjomin (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Korabl - prizrak (S04E01)
2008 Vyzov (TV seriál)
Zona vozmezdija (S03E01)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 9 (E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky