foto

Alexandr Kašperov

  • nar. 11.6.1946 (73 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Děvuška s glazami cveta něba (TV film)
2016 Vselenskij zagovor
2015 The Code of Cain
2010 Masakra
Oko za oko (TV film)
2009 Dněprovskij rubež
2001 Povodyr
2000 Alchimiki
1998 Kontrakt so smerťju
Teror v Limě
1996 Beg ot smerti
1995 Syn za otca...
1994 Zakoldovannyje
1993 Choču v Ameriku
Gladiator po najmu
1992 Na těbja upovaju
Vals zolotych tělcov
1990 Stěrvjatniki na dorogach
1989 Jego bataljon (TV film)
1988 Filial
1987 Krasnyj cvět paporotnika
1986 Ně zabuďtě vyključiť televizor
Zkus zůstat naživu
1985 S jubilejem podožďom
Snajpery
1984 Poslednij šag
Voskresnyje progulki
1983 Sad
1981 Andrej i zloj čaroděj (TV film)
Prodannyj smech (TV film)
1980 Amnistiya
Divoký lov krále Stacha
Gosudarstvennaya granitsa: My nash, my novyy... (TV film)
Polovodě
1979 Výsadkáři
1978 Obočina
Popovídáme si bráško
Vstreča v konce zimy
1973 Můstek odvahy
1971 Posle jarmarki (TV film)

TV seriály

2019 Otčim (TV seriál)
Silnaja slabaja ženščina (TV seriál)
2018 Něraskrytyj talant 3 (TV seriál)
Serděčnyje rany (TV seriál)
2016 Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Něraskrytyj talant (TV seriál)
Ot pečali do radosti (TV seriál)
Prošče parenoj repy (TV seriál)
2015 Koroleva krasoty (TV seriál)
Ljubov, kotoroj ně bylo (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
Pljus Ljubov (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
Volčje solnce (TV seriál)
2013 Ona ně mogla inače (TV seriál)
Pričal Ljubvi i Naděždy (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Ně uchodi (TV seriál)
Ochota na gauljajtěra (TV seriál)
Odnoljuby (TV seriál)
Polosatoje sčasťje (TV seriál)
Smerť špionam. Lisja nora (TV seriál)
2009 Sjomin (TV seriál)
2008 Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2005 Děti Vaňjuchina (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Těň prošlogo (S04E02)
2004 Komanda (TV seriál)
Něbo i zemlja (TV seriál)
2003 Vokzal (TV seriál)
2002 Kamenskaja (TV seriál)
Mužskije igry (S02E03)
1999 Uskorennaja pomošč (TV seriál)
1998 Zal ožidanija (TV seriál)
1991 Bělyje oděždy (TV seriál)
1974 Poslední léto dětství (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky