foto

Robert Gillies

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2013 Lesní duch
2007 Most do země Terabithia
We're Here to Help
2005 Boogeyman
V zajetí rychlosti
2003 Legenda o Johnnym Lingovi
2002 Xena: Princezna bojovnice
1998 Mladý Herkules
1990 Ruby a Rata
The Grasscutter
1984 Other Halves

TV seriály

2016 Letopisy rodu Shannara (TV seriál)
2008 Tajemství Pravdy (TV seriál)
2001 Xena (TV seriál)
Přítel v nouzi 2/2 (S06E22)
Přítel v nouzi 1/2 (S06E21)
Vlastnění duše (S06E20)
další epizody (13)
2000 Cleopatra 2525 (TV seriál)
Všeuměl (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Návrat valkýry (S06E09)
Prsten (S06E08)
Zlato Rýna (S06E07)
další epizody (23)
1999 Xena (TV seriál)
Drobný problém (S05E08)
Nazpět v lahvi (S05E07)
Čistota (S05E06)
další epizody (22)
1998 Xena (TV seriál)
Křižák (S04E08)
Zamčení a svázaní (S04E07)
Příběh dvou múz (S04E06)
další epizody (22)
1997 Xena (TV seriál)
Král zabijáků (S03E08)
Dluh: Část druhá (S03E07)
Dluh: Část první (S03E06)
další epizody (21)
1996 Xena (TV seriál)
Koleda slunovratu (S02E09)
Deset malých vojevůdců (S02E08)
Cizinec (S02E07)
další epizody (23)
1995 Herkules (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Kopyta a běhny (S01E10)
Smrt v řetězech (S01E09)
Prométeus (S01E08)
další epizody (10)
1982 Pod horou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace