foto

Satoši Hašimoto

  • nar. 26.4.1966 (53 let)
    Hirakata, Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tamio bangai hen (TV film)
2015 Jokokuhan−THE PAIN−
2014 Kurošicudži
Sakura Housara (TV film)
2013 Keidži Jošinaga Seiiči: Namida no džikenbo (TV film)
2010 Gegege no njóbó
Gósuto
Šin Minami no teió (TV film)
2007 Maiko haan!
Sugata Sanshiro
2006 Bakkudansázu!
2005 Tôkyô zonbi
2002 Sennen no koi: Hikaru Gendži monogatari
2001 Taiga no itteki
2000 Whiteout
1999 Score 2: The Big Fight
1998 Gokudó no onnatači: Kedžime
1997 Kindaichi shonen no jikembo: Shanghai ningyo densetsu
1994 Shin gokudo no onna-tachi: horetara jigoku

TV seriály

2019 Mistress (TV seriál)
2018 Black Pean (TV seriál)
2017 Papakacu (TV seriál)
Seirei moribito: kanašiki hakai gami (TV seriál)
2016 Doctor Čóhasan (TV seriál)
Good Partner: Muteki na bengoši (TV seriál)
Kera (TV seriál)
Šizumanu taijó (TV seriál)
2015 Keidži 7nin (TV seriál)
Red Cross: Onnatači no akagami (TV seriál)
Šitamači roketto (TV seriál)
2013 Furueru Ushi (TV seriál)
Rasuto Shinderera (TV seriál)
2012 Hungry! (TV seriál)
Mósó sósa (TV seriál)
Sómató kabušiki gaiša (TV seriál)
2011 Irjú sósa (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
Šiawase ni naró jo (TV seriál)
2010 Himicu (TV seriál)
2009 Ikemen sobaja tantei (TV seriál)
Meitantei no okite (TV seriál)
2008 Jume o kanaeru zó (TV seriál)
Puzzle (TV seriál)
2007 Erai tokoro ni totsui de shimatta! (TV seriál)
Moppu gâru (TV seriál)
Yūkan kurabu (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Mó ičido metoro ni notte (TV seriál)
2005 Fugoh Keiji (TV seriál)
Haruka 17 (TV seriál)
Mei-bugyo! Ooka Echizen (TV seriál)
2004 Kanodžo ga šindžatta (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
2003 Diamond Girl (TV seriál)
Marusa!! (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Tsuhan-Man (TV seriál)
2000 Trick (TV seriál)
1999 Kasóken no onna (TV seriál)
1998 Meguri Ai (TV seriál)
1995 Ohsama no restoran (TV seriál)
1994 Sweet Home (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky