foto

Šódži Jonemura

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Gekidžóban Pocket Monsters: Kimi ni kimeta!
2015 Rhythm de utaó! Anpanman nacumacuri
2014 Soreike! Anpanman: Ringo bója to minna no negai
2013 Gekijōban Hunter x Hunter: Phantom Rouge
Gokudó no cumatači Neo
Kamen Rider × Super Sentai × Učú Keidži: Super hero taisen Z
2012 Eiga Smile Precure! Ehon no naka wa minna čiguhagu!
Kamen Rider × Super Sentai: Super Hero Taisen
2011 OOO, Den-O, All Riders: Let's Go Kamen Riders
2010 Gekijo-ban: Kaidan Resutoran
Kamen Raidā × Kamen Raidā: Daburu ando Dikeido Mūbī Taisen Nisenjū
Masked Rider Den-o Trilogy The Movie Episode Yellow
2009 Gekidžóban kamen raidá dekeido: óru raidá tai daišokká
2008 Janase Takaši Maerchen gekidžó
2005 Hinokio
Soreike! Anpanman: Happy no daibóken
2004 Cukiko to Širatama: Tokimeki Dancing
2002 Atamajama
Lupin sansei: Episode 0 - 'First Contact' (TV film)
2001 Daburusu
1998 Soreike! Anpanman: Anpanman to okaši na nakama
1997 Lupin sansei: Walther P38 - In Gedenken an die Walther P38 (TV film)
1995 Lupin sansei: Harimao no zaiho wo oe!! (TV film)

TV seriály

2015 Ušio to Tora (TV seriál)
2014 Kiseidžú: Sei no kakuricu (TV seriál)
2010 Pokémon: Black and White (TV seriál)
2009 Fairy Tail (TV seriál)
Guin Saga (TV seriál)
Kaidan Restaurant (TV seriál)
Kamen Rider Decade (TV seriál)
2007 Kamen Rider Den-O (TV seriál)
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Pohrdání (E33)
Spravedlnost (E30)
Oživení (E24)
další epizody (6)
2006 Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Napadení (E11)
Zataženo (E07)
Silk Road šónen Júto (TV seriál)
2005 シブヤフィフティーン (TV seriál)
2004 Agatha Christie no meitantei Poirot to Marple (TV seriál)
2003 Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
Mujin Wakusei Survive (TV seriál)
2002 Hanada šónenši (TV seriál)
2001 Cyborg 009: The Cyborg Soldier (TV seriál)
Figure 17: Cubasa & Hikaru (TV seriál)
2000 Monster Farm: Legend e no miči (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)
1997 Kenpú denki Berserk (TV seriál)
1996 Wankorobé (TV seriál)
1995 Bonobono (TV seriál)
Kaitó Saint Tail (TV seriál)