foto

Šúhei Uesugi

  • nar. 18.5.1992 (28 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sajonara made no 30 pun
Underdog
2018 Na břehu řeky
2017 Iššúkan Friends
2016 A.I. Love You

TV seriály

2020 Followers (TV seriál)
Sledující (E09)
Restart (E08)
Oblíbené (E07)
další epizody (8)
2019 Cheat: Sagiši no minasan, gočúi kudasai (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2018 Sačiiro no One Room (TV seriál)
Seigi no Se (TV seriál)
2017 &Bišódžo (TV seriál)
Ucubokazura no jume (TV seriál)
2016 Cold case: Šindžicu no tobira (TV seriál)
Omukae Desu. (TV seriál)
Suna no tó: Širi Sugita rindžin (TV seriál)
Toto néčan (TV seriál)
2015 Gisó no fúfu (TV seriál)
High & Low: The Story of S.W.O.R.D. (TV seriál)
Hoteru Konsheruju (TV seriál)
Onna Michi (TV seriál)
2012 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky