foto

Irina Tarannik

  • nar. 12.10.1985 (34 let)
    Blagověščensk, Amurská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kalejdoskop suďby (TV film)
Na kraju ljubvi (TV film)
2016 Foto na nědobruju pamjať (TV film)
2013 Ja dumal, ty buděš vsegda (TV film)
2012 Majskij dožď (TV film)

TV seriály

2018 Lepší než my (TV seriál)
Zorko liš serdce (TV seriál)
2016 Ljubov kak stichijnoje bedstvije (TV seriál)
Suďba po imeni ljubov (TV seriál)
2013 Strojka (TV seriál)
2012 Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky