foto

Igor Tkačenko

  • nar. 1960

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Lapsi (TV seriál)
2017 Morozova (TV seriál)
2016 Ljubov kak stichijnoje bedstvije (TV seriál)
2015 Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Čelovek bez prošlogo (TV seriál)
2014 Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
2013 Vremja dočerej (TV seriál)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Flešmob (S01E19)
Smertělnaja doza (S01E12)
2009 Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky